Najdoskonalsze desery tworzą prawdziwi Mistrzowie cukierniczego rzemiosła. Wielokrotny zwycięzca światowych konkursów Paweł Mieszała, właściciel Cukierni Pawlova z pewnością się do tego elitarnego grona zalicza. Jego desery nadążają za najnowszymi światowymi trendami, a w wielu przypadkach kreują styl. 

Paweł Mieszała pochodzi z Dębnicy w gminie Przygodzice. Tutaj są Jego korzenie, być może dlatego tak uwielbia tutaj bywać. Pawła znamy doskonale, bo to specjalista, który od lat szkoli personel Górecznika z przygotowywania deserów i ciast. Niesamowite możliwości Pawła poznaliśmy podczas wspólnej kolacji pod nazwą "Nasza Wielka Grecka Uczta" z Teo Vafidisem w marcu 2020 roku. Właściciel Cukierni Pawlova pokazał nam i Gościom, że obłędnie smaczny deser może przyćmić nawet najdoskonalsze dania najpopularniejszego szefa kuchni. 

KONTAKT: 

Paweł Mieszała - 509 536 434

https://www.facebook.com/Cukiernia-Pawlova-462224557290842/

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Właściciel: 

Górecznik Taurus Sp. z o.o. Sp. k.

Antonin ul. Wrocławska 7
63-421 Przygodzice


Tel. +48 62 724 35 61
Tel. +48 602 266 093

kierownik@gorecznik.pl

Zapisz się do naszego newslettera, a nie minie Cię żadne ważne wydarzenie!
Zapisując się do newslettera akceptujesz postanowienia RODO. Szczegóły dostępne są w zakładce "KONTAKT".

Zobacz nasze opinie na TripAdvisor

Copyright © 2019 Górecznik All Rights Reserved. Designed By © Wedesign TELVICOM

Search